Ce cred Barbatii despre Femei? 5 Mituri False!

 

 

Ceea ce crezi tu despre lume poate fi adevarat sau nu, dar cu siguranta ceea ce crezi tu ca e lumea, devine lumea ta.

Relatia dintre un barbat si o femeie ar putea fi un proces natural, firesc, simplu, daca nu ar fi complicata de convingerile, de credintele, de amintirile si interpretarile unor evenimente trecute, pe care le au cei doi.

Cel mai rau e ca cea mai mare parte a convingerilor nici macar nu provin din propria experienta, ci sunt preluate din experienta altora, experienta care, in timpul transmiterii e, de asemenea, alterata de propriile convingeri ale povestitorului.

Studiind convingerile unui numar mare de barbati despre relatia cu o femeie, am identificat 5 mituri pe care majoritatea le-au preluat ca adevarate, fara sa incerce macar sa le verifice.

1.Pentru ca o relatie pe termen lung sa functioneze, e obligatoriu sa existe o compatibilitate intre cei doi

Fals. Cunosc foarte multe relatii in care partenerii sunt foarte diferiti, n-au nimic in comun si totusi relatia merge perfect.

Problema nu e ca barbatul cauta o femeie „compatibila„, ci ca, atunci cand intalneste o femeie care ii place, incepe sa se prefaca, isi modifica comportamentul, exprimarea, preferintele, pentru a parea „compatibil” cu ea.

Femeia il crede, se indragosteste, poate ajung chiar sa se casatoreasca, dar dupa o vreme el nu mai vrea sa joace rolul de la inceput  si revine la starea lui naturala.

Si-atunci incepe drama – ea nu intelege de ce el s-a schimbat atat de mult; el nu intelege de ce ea nu-l accepta asa cum e, doar il iubeste, nu?

Domnilor, atunci cand cautati o femeie pentru o relatie de durata, stabiliti-va cat se poate de exact criteriile de cautare, ce anume vreti de la acea femeie, ce calitati sunt absolut necesare si ce defecte intolerabile si cautati ACEA FEMEIE; nu alegeti altceva sperand ca poate se va schimba in timp, pentru ca nu va merge.

2. Femeile vor „baieti buni”

Depinde cum definesti termenul „baiat bun”.

Femeile vor un partener in care sa aiba incredere, pe care sa se poata baza, un om onest, curajos, cinstit, un om puternic care sa nu se intoarca dupa cum bate vantul, un tata bun pentru copiii ei.

Sunt unii care exagereaza putin aceste calitati, mai ales partea cu bravura si cea cu „fac doar ce vreau eu” si totusi, desi femeile ii numesc „nemernici„, se simt irezistibil atrase de ei.

La extrema cealalta sunt acei barbati care ar face orice pentru a fi pe placul femeii, mergand pana la a se lasa calcati in picioare, de altfel femeile ii numesc „presuri” si acestia fie se aleg cu o partenera asemeni lor, fie vor fi pe post de „sclavi”.

Femeile vor barbati adevarati, chiar daca nu sunt chiar „baieti buni„.

3.Conexiunea cu o femeie este logica

Asta e una din greselile majore pe care le face un barbat, atunci cand isi imagineaza ca femeia are gandirea logica, la fel ca el.

Pentru ca un barbat sa se simta bine intre barbati, trebuie sa arate „ca are”, sa arate bine, sa fie bine imbracat, sa aiba bani si, logic,   se gandeste ca la fel merge si cu femeile.

Nu chiar. Femeile gandesc emotional, nu logic.

Pare absurd, dar vei cuceri mai usor o femeie daca o ajuti sa salveze un pisoi, decat daca faci parada cu banii tai.

Cand vrei sa ajungi la inima unei femei, uita logica.

Vorbeste-i despre ce simti, nu despre ce-ai facut sau ai de gand sa faci, impartaseste-i emotiile, fa-o sa aiba emotii cat mai intense.

4.Femeile nu sunt atrase de sex

Acest mit are o radacina sociala istorica  si porneste de la credinta populara ca un barbat care are mai multe partenere sexuale e „macho” in timp ce o femeie cu mai multi parteneri sexuali e „curva”.

Femeile sunt la fel de innebunite dupa sex ca si barbatii, dar trebuie sa se conformeze regulilor sociale.

Uita-te in revistele pentru femei sau asculta ce vorbesc femeile si vei constata ca aproape toate subiectele au legatura cu sexul.

Desigur, o femeie se poate arata „rece” cu un barbat care n-o atrage sau pentru a-si proteja reputatia, dar daca te place si se va simti in siguranta cu tine se va „infierbanta”.

Intelegand acum ca e esential pentru o femeie sa fie sigura ca partida de sex nu-i va afecta imaginea sociala, vei incepe jocul erotic in intimitate si ai succesul garantat.

5.Femeile vor doar „barbati bine”

Acest mit descurajeaza o multime de barbati, care se cred mai putin atragatori, sa abordeze o femeie.

Aminteste-ti ca felul in care o femeie isi alege partenerul nu are nici o logica.

Femeile aleg emotional si vor prefera un partener cu un corp mai urat, dar care o amuza, o face sa se simta bine, iubita, apreciata, unuia super atragator, care o trateaza arogant si o face sa se simta mizerabil.

Evident ca trebuie sa fii preocupat de felul in care arati, dar e mai important sa fii preocupat de caracterul tau, de felul in care gandesti, simti si esti capabil sa te exprimi.

Indiferent care-ti sunt convingerile, sfatul meu este ca atunci cand vrei sa cuceresti o femeie si vrei ca relatia voastra sa dureze mai mult decat o noapte, fii tu insuti.

 

Lasă un comentariu