Fă-l să simtă că tu eşti acea femeie specială fără de care viaţa lui ar fi lipsită de sens!

 

La fel cum o femeie frumoasă se foloseşte de farmecele ei ca să obţină ce-şi doreşte, tot aşa bărbaţii fac aluzie la eventualitatea ca „într-o bună zi” să se însoare, pentru a rămâne cât mai mult timp alături de o femeie.

Pentru ca un bărbat să-şi dorească să se însoare, el trebuie să gândească: „Uau, ce minunat ar fi dacă femeia asta ar fi soţia mea.”

Lucru care nu se întâmplă în cazul în care femeia urmează sfaturile convenţionale şi forţează nota: „Trebuie să ştiu încotro se îndreaptă relaţia noastră. Nu vreau să-mi pierd timpul degeaba.”

Femeile fac astfel de afirmaţii în mod involuntar.

După părerea lor, reuşesc în felul acesta să economisească timp preţios, însă ele nu realizează că, de fapt, rezultatul este exact opusul celui scontat.

Atunci când o femeie se comportă de parcă relaţia, angajamentul sau căsnicia sunt tot atâtea lucruri care „i se cuvin” în mod obligatoriu, el o să facă stânga-mprejur şi o să dispară de tot din peisaj.

Cand vei înţelege de ce e nevoie ca el să se întrebe din ce cauză nu te comporţi la fel ca toate celelalte femei pe care le cunoaşte şi care par disperate să se mărite, atunci când vei părea diferită, în sensul că nu te vei năpusti asupra lui cu intenţia vădită de a-ţi bifa măritişul pe agenda de lucru, acela va fi şi momentul în care vei primi mai multe cereri în căsătorie decât ai visat vreodată.

Divinizând un bărbat din dorinţa de a-i arăta „cât de mult ţii la el” te comporţi exact în modul care îl face pe acesta să decidă că nu eşti suficient de interesantă încât să meriţi să te păstreze lângă el.

Dacă te dai de ceasul morţii să îi faci pe plac, nu înseamnă neapărat că vei obţine iubirea şi atenţia după care tânjeşti.

Le vei găsi însă dacă vei avea o viaţă a ta proprie, ţeluri independente şi coloană vertebrală.

Poate că nici măcar nu-ţi doreşti să te măriţi.

Câştiga-i inima astfel ca tu să fii cea care să decidă cum anume se va termina relaţia.

Aşa că încetează să mai priveşti lucrurile în roz.

A sosit momentul să începi să te întrebi dacă el este suficient de bun pentru tine.

Fă-l să simtă că tu eşti acea femeie specială fără de care viaţa lui ar fi lipsită de sens.

Lasă un comentariu