Cum sa devii cel mai dorit barbat – Pasul 5 – Fii carismatic!

 

 

Sunt sigura ca si tu ai intalnit barbati bine facuti, bine imbracati, bine educati si bine intentionati care nu reusesc sa fie nici macar simpatici si nici intr-un caz seducatori, oricat s-ar stradui.

La polul opus sunt acei barbati care in 10 minute vrajesc orice femeie si adeseori ea pare sa nu le observe imperfectiunile fizice, hainele ponosite sau limbajul vulgar.

Farmecul unui barbat, carisma lui, depinde de cateva calitati pe care le poti studia si exersa pana devin ceva natural pentru tine.

Prima calitate este increderea in sine si despre aceasta calitate am vorbit in lectia trecuta.

A doua calitate de baza a unui barbat carismatic este umorul.

Femeile sunt innebunite de barbatii veseli, amuzanti, care stiu sa rada si sa se bucure de viata  si umorul ramane in continuare cea mai eficienta tehnica de abordare a unei femei si cel mai puternic mijloc de stabilire a unei conexiuni.

Fii barbatul care stie sa faca o femeie sa rada si te asigur ca ai succesul garantat.

Cu siguranta ca ea se gandeste la o „relatie serioasa”, dar asta nu inseamna ca va aprecia un „comportament serios” si iti va fi destul de greu sa o faci sa se simta bine daca esti sobru, rezervat, decent, formal, lipsit de umor si mortal de plictisitor.

Aminteste-ti ca „nimic nu apropie mai mult doi oameni decat participarea la un eveniment la care impartasesc aceleasi emotii” iar bucuria e o emotie foarte puternica care apropie si leaga doi oameni.

A treia calitate importanta a unui barbat carismatic este compasiunea.

Un barbat puternic si sigur pe el care se respecta pe sine si e constient de propria-i valoare, isi trateaza semenii cu respect.

Arati respect unui alt om atunci cand te arati sincer interesat de el, cand esti dispus sa-i apreciezi reusitele fara sa-i critici esecurile, cand poti comunica cu oricine la nivel de egalitate, fara aroganta.

Femeile apreciaza barbatii carora „le pasa” indiferent ca e vorba de un pisoi abandonat sau de orfanii din Africa, pentru ca femeile stiu, instinctiv, ca un barbat capabil de compasiune are un caracter puternic si echilibrat.

Si pentru ca vorbim de caracter, cea mai importanta calitate a unui barbat irezistibil este… moralitatea.

Femeile apreciaza un barbat de onoare, un barbat cu principii, care-si respecta cuvantul si evita minciuna, care nu barfeste si nici nu se bucura de raul altora, care are demnitate si responsabilitate in toate actiunile lui.

Don Juan, acuzat fiind ca a dezonorat femeile pe care le-a sedus, a afirmat ca a iubit si a fost iubit, ca nu a murdarit nici un suflet si nici un asternut, ca a adus iubire, apreciere, respect si speranta acelor femei.

Fii un seducator care lasa amintiri frumoase si suspine de amor, nu blesteme si lacrimi de durere.

Asta inseamna sa fii un barbat carismatic.

 

Lasă un comentariu